Welkom bij Oosterbroekbouw

Welkom op de site van Bouw en aannemersbedrijf Cor Oosterbroek B.V.
Op deze site krijgt u een eerste indruk van ons bedrijf, ons team, ons vakmanschap en onze mogelijkheden.

Wij maken ook graag kennis met u. Indien u een persoonlijk gesprek ook op prijs stelt, neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens:
Gaslaan 77
3741 WK BAARN
035-5414194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Bouw- en aannemersbedrijf Cor Oosterbroek B.V. is een bouwbedrijf met de juiste omvang. Niet te groot voor het kleinschalige en niet te klein voor het grotere werk. Voor nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor u als particulier, bedrijf of instelling.
Wij zetten uw wensen, plannen en ideeën om naar praktische en betaalbare bouwkundige oplossingen. Ook verzorgen wij, op verzoek, het bijbehorende bouwkundig tekenwerk en de eventuele vergunningaanvragen.
Bouwbedrijf Cor Oosterbroek B.V. is oorspronkelijk opgericht door Jan Oosterbroek sr. in 1956. Vanaf 1992 zwaait zijn zoon, Cor Oosterbroek de scepter in het bouwbedrijf. Hoewel de tradities van het oorspronkelijke bedrijf nog steeds duidelijk voelbaar zijn, heeft Cor het bedrijf uitgebouwd tot een doelmatige organisatie. Een bouwbedrijf waarin de hoge graad van dienstverlening centraal staat.