Onze medewerkers zijn gemotiveerde vakmensen. Zij denken mee en zijn oplossingsgericht. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en echte teamplayers. De communicatielijnen in ons bedrijf zijn kort zodat er snel geschakeld kan worden indien de werkzaamheden dat vereisen.

Zij stellen zich hier aan u voor in volgorde van in dienst treden:

Cor Oosterbroek, directeur en eigenaar van het bedrijf sinds 1992. Allround timmerman en leermeester. Hij heeft het bedrijf overgenomen van zijn vader. Hij verdeelt zijn tijd tussen administratieve taken en het meewerken op de bouwplaats. Hij is verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding van een deel van de lopende werken.

Janneke Oosterbroek, echtgenote van Cor Oosterbroek. Zij draagt sinds 1992 grotendeels zorg voor de boekhouding en administratie.

Quirien Oosterbroek, in dienst sinds 1992. Hij is het langst in dienst bij ons bouwbedrijf. Hij is allround timmerman, maar daarnaast ook de spil van de werkplaats. Hij is ook leermeester en bedrijfshulpverlener.

Anton Oosterbroek, in dienst sinds 1996. Hij is afgestudeerd aan de HTS Bouwkunde. Hij is de rechterhand van Cor. Hij verzorgt de inkoop, het tekenwerk en de vergunningaanvragen en is verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding van een aantal van de lopende werken.

Bert Lustig, in dienst sinds 2008. Hij is allround timmerman en leermeester.

Bram Kuik, in dienst sinds 2010. Hij is allround timmerman en metselaar.

Sam de Graaf en Mika Engelsman allebei aankomend timmerman. 

Verder werken wij samen met een aantal onderaannemers (loodgieters, elektriciens, tegelzetters, stukadoors e.d.) waarop we kunnen bouwen en vertrouwen dat zij de opdracht volgens afspraak zullen uitvoeren.

Word jij onze nieuwe collega? We zijn op zoek naar een allround timmerman die ons team verder komt versterken. Benieuwd? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kop koffie.

 

Who's Online

We hebben 552 gasten en geen leden online