Is uw zoon of dochter toe aan een ruimere studieruimte op zolder? Wilt u een garage zodat uw oldtimer vorstvrij kan overwinteren? Bent u toe aan een andere badkamer of een moderne keuken? Moet uw kantoor of winkel doelmatiger worden ingedeeld? Is uw productieafdeling uit haar jasje gegroeid? Voldoet de beveiliging van uw woning, kantoor of winkel nog wel aan de eisen van deze tijd?

Vooraf aan het maken van de offerte hebben we eerst een persoonlijk gesprek met u waarin we uw wensen en plannen bespreken. We lopen dan met u het pand door om zo een goed beeld te krijgen van de situatie ter plaatse. Daardoor kunnen we creatief met u meedenken en oplossingen aandragen die bijdragen tot de optimale bouwkundige uitvoer van uw plannen en wensen.
Op verzoek ontvangt u dan een offerte die u als opdrachtgever alle helderheid geeft die nodig is om samen in vertrouwen aan de slag te gaan.
U hoeft zich voor en tijdens de verbouwing geen kopzorgen te maken over contacten met eventuele ander betrokkenen zoals gemeente, architecten, loodgieters, elektriciens, verwarmingmonteurs, schilders, stukadoors etc. Wij doen dat geheel voor u. Zodat u zich gewoon met u eigen zaken kunt blijven bezighouden. Wel houden wij u natuurlijk regelmatig op de hoogte.